GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Begrijp GoDaddy Studio -abonnementen

Aan de slag gaan met GoDaddy Studio is net zo eenvoudig als aanmelden voor een gratis account. Dit geeft je toegang tot een krachtige tool voor het maken van inhoud met een beperkte set inhoud en functies. Upgrade naar GoDaddy Studio PRO om onbeperkte toegang te krijgen tot het volledige scala aan inhoud en functies die GoDaddy Studio te bieden heeft.

Wordt GoDaddy Studio geleverd met Websites + Marketing?

Wanneer je een Websites + Marketing -abonnement koopt, is GoDaddy Studio PRO inbegrepen zonder extra kosten. Als je een gratis Websites + Marketing -abonnement hebt, heb je de gratis versie van GoDaddy Studio. Dit is de tool die je gebruikt om professioneel ogende afbeeldingen te ontwerpen voor je website en sociale media. Wanneer je werkt in Websites + Marketing, wordt dit Content Creator genoemd en kun je je ook abonneren op een stand -alone versie van GoDaddy Studio.

Opmerking: als je op zoek bent naar informatie over tools die je helpen bij het maken van je website, ga dan naar Websites + Marketing -abonnementen en prijzen . GoDaddy Studio helpt je bij het ontwerpen van professioneel ogende inhoud voor je website en sociale media; het is geen websitebouwer.

Wat is het verschil tussen GoDaddy Studio PRO en de gratis versie?

GoDaddy Studio PRO wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek met sjablonen, video's en met de hand samengestelde afbeeldingen en lettertypen. Het geeft je ook toegang tot alle tools die je nodig hebt om je merkactiva en -ontwerpen te maken, waaronder het verwijderen van achtergrondafbeeldingen, de mogelijkheid om je eigen merkactiva te uploaden en de optie om je project als een PDF -document te exporteren.

De gratis versie van GoDaddy Studio biedt een beperkte set functies en ongeveer 10% van de inhoud die beschikbaar is op PRO. Begin met de gratis versie om te zien wat er beschikbaar is en upgrade wanneer je er klaar voor bent. Je krijgt een gratis proefversie van 7 dagen wanneer je een upgrade uitvoert.

Hier is een uitsplitsing van GoDaddy Studio PRO versus de gratis versie.

KenmerkGoDaddy Studio gratisGoDaddy Studio PRO
AfbeeldingenBeperktOnbeperkt
Professionele lettertypenBeperktOnbeperkt
SjablonenBeperktOnbeperkt
Afbeeldingenbibliotheek Unsplash: onbeperkt
Pixabay: beperkt
Onbeperkt
VideobibliotheekBeperktOnbeperkt
Afbeelding achtergrond verwijderen 3 gratis pogingen
Link in Bio
Kleurenpaletten
Aangepaste kleurenpaletten
Upload een aangepast logo
Vormen
App -pictogram
Upload aangepaste lettertypen
PDF exporteren
(alleen iOS -app)

Wat kost GoDaddy Studio PRO?

GoDaddy Studio PRO is zonder extra kosten inbegrepen in elk betaald Websites + Marketing -abonnement. Vergelijk pakketten en prijzen .

Het is ook beschikbaar als een zelfstandig abonnement als je een upgrade uitvoert via de GoDaddy Studio mobiele app voor Android of iOS, of op internet. Volg de stappen voor het upgraden van GoDaddy Studio om de nieuwste abonnementsopties en -kosten te bekijken.

Wat gebeurt er als ik mijn Websites + Marketing -abonnement upgrade?

Als je een upgrade uitvoert vanaf een gratis Websites + Marketing -abonnement, wordt je GoDaddy Studio -account automatisch ook bijgewerkt. Je krijgt GoDaddy Studio PRO op elk betaald Websites + Marketing -abonnement zonder extra kosten.

Wat gebeurt er met mijn GoDaddy Studio -abonnement als ik mijn Websites + Marketing -abonnement opzeg?

Als je je Websites + Marketing -abonnement annuleert, heb je nog steeds toegang tot de gratis versie van GoDaddy Studio. Alle ontwerpen die je eerder hebt gemaakt met GoDaddy Studio PRO zijn nog steeds beschikbaar, maar je kunt niet langer de PRO -functies en tools gebruiken om die ontwerpen te bewerken.

Klaar om te beginnen met GoDaddy Studio? Scan de QR -code om de app te downloaden op je mobiele telefoon of meld je online aan op studio.godaddy.com .
open of download de app

Verwante stappen

Meer informatie