Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Begrijp de doorlooptijdberekening in kalenderdagen

Het berekenen van de doorlooptijd voor de plug -in Local Pickup Plus kan een ingewikkeld proces zijn omdat dit nauw verband houdt met de instelling voor kantooruren die door de plug -in wordt geleverd. In dit artikel gaan we in op een van de twee rekenmethoden genaamd Kalenderdagen tellen. Negeert kantooruren en feestdagen.

Verplicht: Local Pickup Plus is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.

Deze methode begint de doorlooptijd te tellen op basis van de kalenderdagen. Een doorlooptijd van twee dagen is bijvoorbeeld 48 uur, ongeacht of je fysieke winkel open is of dat je een feestdag hebt ingesteld in de kalender. Valt de resulterende tijd buiten de openingstijden van de locatie, dan wordt het eerstvolgende beschikbare openingsuur en -dag gebruikt.

Dit is een geweldige optie voor winkels die 24/7 open zijn en bedrijven met producten die een lange voorbereidingstijd vereisen. Houd er echter rekening mee dat klanten zelfs in het weekend en in de late uurtjes afhaalafspraken kunnen plannen, omdat de plug -in de doorlooptijd begint te tellen vanaf het moment dat de klant de bestelling plaatst. Er kunnen dus ongebruikelijke ophaaltijden van toepassing zijn.

Verwante stappen

Meer info