Beëindig PHP -processen in mijn Linux -hostingaccount

Mogelijk moet je PHP -processen in je Linux -hostingaccount beëindigen, bijvoorbeeld om op hol geslagen scripts te beheren of om een PHP -initialisatiebestand van kracht te laten worden.

Opmerking: als je een proces beëindigt, worden alle huidige verbindingen met het proces beëindigd. Alle gebruikers die zijn verbonden met het proces, moeten opnieuw verbinding maken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in de sectie Software op PHP -versie selecteren .
  5. Onder PHP Selector | Extensies , klik naast PHP -versie op de huidige versie, kies een andere versie uit de lijst en klik vervolgens op Instellen als huidige . Als je huidige versie bijvoorbeeld 7.2 is, selecteer je 7.1.
  6. Herhaal de vorige stap, maar kies de versie die je eerder gebruikte en vergeet niet op Instellen als huidige te klikken.