Back-up van website maken

Er wordt automatisch een back-up van je site gemaakt wanneer je die publiceert, herstelt, een nieuw thema selecteert of je apparaat opnieuw opstart.

1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Klik op Site bewerken en klik vervolgens op het pictogram met de drie balken rechtsboven in het scherm en selecteer Site-instellingen.
  3. Klik op het tabblad Back-up/Herstellen en klik op Back-up maken.
  4. Wanneer de nieuwe back-up is gemaakt, klik je op OK om het venster te sluiten.

Webbouwer maakt maximaal vijf back-ups, waarbij steeds de oudste wordt vervangen. Er is geen tijdlimiet voor het gebruik van de back-ups. Als je je site met een back-up wilt herstellen, verwijzen we je naar