Help

Domeinen Help

Autoriseer mijn domeinoverdracht aan GoDaddy

Verplicht: Als je een domein vóór 26/05/17 hebt gekocht, kan het zijn dat je deze stappen nog moet voltooien om je overdracht te autoriseren. Als je echter een domeinna 16/05/17 gekocht hebt, hoef je alleen maar opGoedkeuren te klikken in de e-mail die naar het e-mailadres van de contactpersoon beheer (admin) (of de e-mail van de contactpersoon van de registerhouder voor .au-domeinen) gestuurd is. Dat is alles!

‌‌Nadat je eeneen domeinnaamoverdracht hebt gekocht voor GoDaddy, moet u GoDaddy autoriseren om het domeinnaamoverdrachtsproces te voltooien.

 1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
 2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
 3. Tabblad Mijn producten

 4. Klik op Alles beheren:
 5. Alles beheren

 6. Selecteer in het menu Domeinen de optie Binnenkomende overdrachten:

  Status van binnenkomende overdracht controleren

 7. Klik op Overdracht autoriseren.
 8. Klik op Nu toevoegen.
 9. Doe een van de volgende dingen:
  • Selecteer het tabblad Basis en geef vervolgens de autorisatiecode op van de huidige registerhouder (indien van toepassing) in het veld naast je domeinnaam.
  • Ga naar het tabblad Geavanceerd en voer per regel één domeinnaam en de bijbehorende autorisatiecode in. Je scheidt elke domeinnaam van de autorisatiecode door middel van een komma, spatie of tab.

  Opmerking: zie het volgende artikel als je een autorisatiecode nodig hebt: Ontvang een autorisatiecode om mijn domein over te zetten naar GoDaddy Voor sommige domeinnaamextensies is geen autorisatiecode vereist.

 10. Selecteer Ik autoriseer de overdracht... en klik vervolgens op Voltooien.
 11. Klik op OK.

Bij de meeste domeinnaamextensies vergt een overdracht tussen registerhouders vijf tot zeven dagen vanaf het moment dat je deze toestaat. Sommige ccTLD's (landcodedomeinnamen) kunnen langer duren.

Volgende stappen

Controleer de status van de overdracht van je domeinnaam.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.