Autoriseer mijn domeinoverdracht aan GoDaddy

Om je domeinnaam met succes over te dragen naar GoDaddy, moet je een geldige autorisatiecode invoeren (ook wel een EPP -code of overdrachtssleutel genoemd ). Je kunt de autorisatiecode invoeren vanuit je GoDaddy -account nadat je de domeinoverdracht hebt aangeschaft .

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. In het menu Domeinen selecteer je Overdrachten:
    overdrachten selecteren via het menu Domeinen
  3. Onder de afwachting van Transfers rubriek, selecteer Transfers In.
    overdrachten in of uit
  4. Zoek in de kolom Status naar domeinen met de juiste autorisatiecode .
  5. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt autoriseren. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  6. Selecteer Overdracht accepteren boven de lijst met domeinen.
  7. Voer je autorisatiecode (s) in via het tabblad Basis of Geavanceerd:
    • Basis - Voer de autorisatiecode in het veld naast de domeinnaam in.
    • Geavanceerd - Voer één domeinnaam en de bijbehorende autorisatiecode per regel in, gescheiden door een komma, spatie of tab.
  8. Selecteer Ik autoriseer de overdracht... en klik vervolgens op Voltooien.
  9. Klik op OK.

Opmerking: De domeinoverdracht kan 5 tot 7 dagen duren.

Verwante stap

Meer informatie

• Voor sommige domeinnamen, zoals ccTLD's, gelden mogelijk speciale vereisten bij de overdracht.