Autorisatiecode verkrijgen via download

Een exporteerbare lijst kan worden gebruikt om informatie over je domeinnamen te bekijken en die informatie lokaal op je apparaat op te slaan, waaronder je domeinautorisatiecodes. Je kunt vanuit je account een exporteerbare lijst maken en downloaden in een CSV- of XML -bestandstype.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Exporteren .
  3. Kies de instellingen voor je export:
    • Rapportnaam: kies een naam voor je rapport
    • Exportopties: kies ervoor om alle domeinen of alleen domeinen te exporteren in afwachting van de overdracht
    • Kolommen weergeven: selecteer deze optie om alleen de kolommen te exporteren die momenteel worden weergegeven, of alle mogelijke kolommen
    • Bestandsformaat: selecteer CSV of XML voor je bestandsformaat
    • Bestandscompressie: Kies een compressie -optie voor je rapportbestand
    • Vink het vakje aan als je de autorisatiecodes voor je domeinen wilt opnemen
  4. Selecteer OK om de instellingen voor je export te bevestigen.
  5. Selecteer Nu downloaden en je geëxporteerde lijst wordt gedownload naar je apparaat in de bestandsindeling die je hebt geselecteerd.

Opmerking: als je Ownership Protection voor je domein hebt, moet je je identiteit verifiëren. We sturen een verificatiecode via sms of een verificatie-app als tweestapsverificatie (2SV) meer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Selecteer anders Wachtwoord verzenden om een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant te sturen.