GoDaddy Help

Automatisch verlengen uitschakelen

Schakel automatisch verlengen uit en annuleer abonnementen voor je producten. Als je een product niet verlengt, loopt je abonnement af en ontvang je geen rekening op de volgende factureringsdatum. Je kunt het product handmatig verlengen als je van gedachten verandert.

Opmerking: Als je je product hebt gekocht via een mobiele appstore, zoals Apple App Store of Google Play, moet je die mobiele appstore gebruiken om wijzigingen in je abonnement aan te brengen.

  1. Ga naar je GoDaddy-pagina Pagina Verlengen en facturatie. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Schakel het selectievakje naast je product of domein in.
    vakje inschakelen naast product of domein
    • Als je automatisch verlengen uitschakelt voor een abonnement met meerdere producten, is dat van toepassing op alle producten die onder het abonnement vallen. De producten kunnen niet afzonderlijk worden aangepast.
  3. Selecteer Verlenging annuleren bovenaan de pagina.
    verlenging annuleren selecteren
  4. Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer Verlenging annuleren en we bevestigen dat automatisch verlengen geannuleerd is.
    verlenging annuleren selecteren
    Opmerking: Als je een domein met domeinbescherming opzegt, moet je je identiteit verifiëren. Selecteer Ja, dit product verwijderen en selecteer vervolgens Verifiëren en verwijderen. We sturen de verificatiecode via sms of een authenticator-app als tweestapsverificatie (2VS) al langer dan 24 uur is ingeschakeld in je account. Als dat niet het geval is, kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de geregistreerde.

Wanneer verlengen wordt geannuleerd, wordt in de kolom Factureringsdatum de datum weergegeven waarop je productabonnement eindigt. Je kunt het product blijven gebruiken tot de einddatum.

Waarschuwing: Als je het product niet handmatig verlengt voordat je abonnement verloopt, wordt het product uit je account verwijderd en is het mogelijk niet meer te herstellen.

Verwante stap

Meer informatie

  • Als je automatisch verlengen niet kunt uitschakelen voor een domein, is het mogelijk dat de domeinstatus in afwachting is van updates. Domeinen moeten een actieve status hebben voordat je de instelling voor automatisch verlengen kan wijzigen.
  • Als een domein niet helemaal bij jou past, kun je een domein verwijderen uit je account.
  • Als een product (behalve een domein) niet werkt, kun je het product verwijderen uit je account.
  • Om te achterhalen of je in aanmerking komt voor een restitutie neem je contact op met onze GoDaddy-experts.
  • Hier vind je ons restitutiebeleid.