E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Audio of video insluiten in een campagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Je kunt HTML -code technisch insluiten in een GoDaddy Email Marketing -campagne, maar! De e -mailprogramma's die je verzendt, staan niet toe dat ingesloten media worden bekeken. En in feite blokkeren ze waarschijnlijk je e -mail met ingesloten media als mogelijk schadelijke inhoud . Je moet dus uit de buurt blijven van het insluiten van media en het gebruiken van code om redenen van zichtbaarheid en afleverbaarheid

Veel e -mailprogramma's en lezers houden gewoon niet van embedded media. Ze geven het onjuist weer of pushen het naar spam. ISP's zien dat soort code over het algemeen niet graag en hebben de neiging om deze te markeren, omdat veel malware via dat soort dingen in e -mail terechtkomt.

Onze Marketing Mavens raden aan dat je een screenshot of afbeelding van hoge kwaliteit gebruikt in je campagne. En koppel vervolgens die afbeelding aan de video of audio op je site of ergens anders op internet. Je kunt ook een tekstlink plaatsen in plaats van een afbeelding. Zie onderstaande afbeelding:

Dit is een win/win situatie omdat het je e -mails 100% compatibel houdt EN verkeer naar je site leidt.

Ter informatie: als je een Mac gebruikt, raden we Ember of Skitch aan

En als je op een platform werkt, is Jing van TechSmith een geweldige tool voor het vastleggen van schermen. Je kunt het altijd gratis bijsnijden met Picmonkey of Aviary .