Apps toevoegen

Kom in contact met je klanten door plekken voor sociale media, YouTube, Google Maps, PayPal, en Yelp op je website toe te voegen. Je moet een Zakelijk- of Zakelijk Plus-abonnement hebben om PayPal of Yelp toe te voegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in de lijst Producten op Webbouwer en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Klik op Site bewerken.
  4. Selecteer aan de linkerkant de app die je wilt toevoegen. (Als je E-mailmarketing, PayPal of Yelp wilt toevoegen, klik je op Apps en selecteer je vervolgens de app die je wilt.)

Opmerking: om een YouTube-video toe te voegen, moet je op een voorbeeldvideo klikken die wordt weergegeven en klik je vervolgens op Instellingen om de URL van de video die je wilt in te voeren.

5. Klik op Opslaan als je een app hebt geselecteerd en de aanwijzingen om deze toe te voegen hebt opgevolgd.
  6. Klik op Publiceren om je site online bij te werken.