Contactupdates van mijn registrant goedkeuren

Als je Privacy van domeinen uitgeschakeld is en je hebt de organisatie, de voor- of achternaam of het e-mailadres van de domeinregistrant gewijzigd, dan moet je deze updates goedkeuren. Als Privacy van domeinen ingeschakeld is, hoeven wijzigingen aan de contactgegevens van je domein niet goedgekeurd te worden.

Selecteer het tabblad dat overeenkomt met het gegevensveld dat je hebt bijgewerkt.

Als je het e-mailadres van de registrant wijzigt, sturen we de e-mail voor goedkeuring naar het huidige e-mailadres van de registrant die vermeld staat op het domein. We sturen de goedkeuringsmail ook naar het e-mailadres van het account als deze twee adressen verschillend zijn. Nadat je de update hebt goedgekeurd vanuit het huidige e-mailadres van de registrant, sturen we een laatste goedkeuringsmail naar het nieuwe e-mailadres.

1. Open de goedkeuringsmail die we gestuurd hebben met de onderwerpsregel Bekijk de update van de domeintregistrant en keur deze goed.
  2. Selecteer De update bekijken en goedkeuren. Er wordt een nieuw browsertabblad geopend.
  3. Controleer de updates aan de contactgegevens om te bevestigen dat alles klopt.
  4. Kies je instellingen voor Domeinoverdrachtsvergrendeling gedurende 60 dagen:
  5. Klik op Ja, contactinformatie bijwerken.
  6. Er wordt nu een tweede goedkeuringsmail naar het nieuwe e-mailadres van de registrant gestuurd met het onderwerp Goedkeuring vereist: je ontvangt een of meer domeinen.
  7. Selecteer De update bekijken en goedkeuren. Er wordt een nieuw browsertabblad geopend.
  8. Controleer de updates aan de contactgegevens om te bevestigen dat alles klopt.
  9. Selecteer Opslaan.

Het kan tot 90 minuten duren voordat de nieuwe contactgegevens in je account en in WHOIS zichtbaar zijn.

Als je de organisatie, voornaam of achternaam van de registrant wijzigt, sturen we de e-mail voor goedkeuring naar het huidige e-mailadres van de registrant die vermeld staat op het domein. We sturen de goedkeuringsmail ook naar het e-mailadres van het account als deze twee adressen verschillend zijn. Op deze manier kan de wijzigingen nog steeds goedkeuren als je geen toegang hebt tot het e-mailadres van je domein.

1. Open de goedkeuringsmail die we gestuurd hebben met de onderwerpsregel Bekijk de update van de domeintregistrant en keur deze goed.
  2. Selecteer De update bekijken en goedkeuren. Er wordt een nieuw browsertabblad geopend.
  3. Controleer de updates aan de contactgegevens om te bevestigen dat alles klopt.
  4. Kies je instellingen voor Domeinoverdrachtsvergrendeling gedurende 60 dagen:
  5. Klik op Ja, contactinformatie bijwerken.

Het kan tot 90 minuten duren voordat de nieuwe contactgegevens in je account en in WHOIS zichtbaar zijn.