Maak app -wachtwoorden

Opmerking: dit artikel is alleen van toepassing op e -mailclients en apparaten die basisverificatie gebruiken. App -wachtwoorden werken niet met moderne verificatie .

App -wachtwoorden zijn vereist als je SMTP -verificatie inschakelt en MFA hebt ingesteld. Nadat je meervoudige authenticatie (MFA) hebt ingesteld, kun je app- wachtwoorden gebruiken om je aan te melden bij oudere apps en apparaten die geen beveiligingscodes ondersteunen. Gebruik hetzelfde app -wachtwoord met meerdere apparaten of maak een nieuw app -wachtwoord voor elk apparaat.

1. Log in op de pagina Beveiligingsinformatie . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Voer de verificatiecode in die naar je telefoon is verzonden of gebruik de Microsoft Authenticator -app om te bewijzen dat je gemachtigd bent voor toegang tot je e -mailaccount.
  3. Selecteer Aanmeldingsmethode toevoegen .
    Selecteer Aanmeldingsmethode toevoegen om een app-wachtwoord toe te voegen
    Verplicht: om app -wachtwoorden te gebruiken, moet je eerst een MFA -methode instellen. Om dit te doen, moet een beheerder MFA voor je inschakelen en afdwingen . Mogelijk moet je je afmelden en vervolgens weer aanmelden om de methode in te stellen.
  4. Selecteer onder Kies een methode App -wachtwoord en vervolgens Toevoegen .
  5. Voer een naam in om te onthouden wanneer je het wachtwoord moet gebruiken, zoals de naam van je apparaat, en selecteer vervolgens Volgende .
    Voer de naam van het apparaat in voor het app -wachtwoord
  6. Je wachtwoord wordt weergegeven. Selecteerkopieer het app -wachtwoord naar het klembord Kopieer je wachtwoord en sla het vervolgens op een veilige locatie op. Het wachtwoord kan niet opnieuw worden weergegeven.
  7. Selecteer Gereed . Je kunt terugkeren naar de pagina Beveiligingsinformatie om wachtwoorden te maken of te verwijderen.

Je kunt nu je app -wachtwoord gebruiken om je aan te melden bij je apparaat. Je hoeft dit maar één keer per app te doen. Als je app-wachtwoorden wilt verwijderen, selecteer je naast de aanmeldingsmethode Verwijderen en bevestig je dat je deze wilt verwijderen.