SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Apache: een certificaat verlengen

Nadat we je certificaatverlengingsaanvraag hebben goedgekeurd, kun je je SSL- en tussenliggende certificaat downloaden. Zie voor meer informatieMijn SSL-certificaatbestanden downloaden . Je moet beide bestanden op je webserver installeren.

Je kunt hier ook het tussenliggende certificaat downloaden .

Volg de onderstaande instructies om het vernieuwde SSL -certificaat te downloaden en op je webserver te installeren.

Het vernieuwde SSL -certificaat en het tussenliggende certificaat installeren

Voordat je je verlengde SSL -certificaat installeert, moet je onze tussenliggende certificaatbundel (null) op je webserver installeren. Je kunt de tussenliggende certificaatbundel ook downloaden vanuit de repository .

1. Kopieer je vernieuwde certificaat, tussenliggende certificaatbundel en sleutelbestand (gegenereerd toen je de certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) maakte) naar de map die je gaat gebruiken om je certificaten op te slaan.
  2. Open het Apache httpd.conf -bestand en voeg de volgende richtlijnen toe:
    • SSLCertificateFile /pad naar certificaatbestand /uw afgegeven certificaat
    • SSLCertificateKeyFile /pad naar sleutelbestand /je sleutelbestand
    • SSLCertificateChainFile /pad naar tussenliggend certificaat /null
  3. Sla je httpd.conf -bestand op en start Apache opnieuw.

Je webserver opnieuw opstarten

Je kunt SSH gebruiken om toegang te krijgen tot je server. Als je Windows op je computer gebruikt, kun je de gratis downloadbare putty SSH/Telnet -client gebruiken voor toegang tot je Linux -server.

Je server opnieuw opstarten:

1. Start Putty
  2. Selecteer de protocoloptie "SSH"; typ vervolgens je IP -adres in het veld "Hostnaam".
  3. Klik op "Openen". Dit zal je verbinden met je server.
  4. Log in als "root"; of voer "su: root" in

5. Nadat je bent aangemeld, kun je de webserver opnieuw opstarten door de volgende opdracht in te voeren:
    /usr/local/sbin/apachectl graceful