SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Annuleer mijn lopende SSL -certificaataanvraag

Als je je SSL -certificaataanvraag voor de verkeerde domeinnaam hebt ingediend en deze niet is uitgegeven, kun je de lopende aanvraag annuleren, waardoor het SSL -certificaattegoed opnieuw wordt ingesteld.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL -certificaten .
  3. Selecteer het certificaat dat in behandeling is.
  4. Selecteer onder Certificaatgegevens , naast Status en In afwachting van verificatie , Annuleren .
    Klik op Annuleren
  5. Er wordt een banner voor de annulering van een certificaataanvraag weergegeven.

Wanneer je lopende aanvraag is geannuleerd, kun je een nieuw SSL -certificaat aanvragen.