Annuleer mijn inkomende domeinoverdracht

Je kunt een inkomende domeinoverdracht van een andere registerhouder annuleren in ons GoDaddy -account. Als je de inkomende domeinoverdracht annuleert, blijft het domein bij je huidige registerhouder en wordt het domein zelf niet geannuleerd.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. In het menu Domeinen selecteer je Overdrachten:
    overdrachten selecteren via het menu Domeinen
  3. Onder de afwachting van Transfers rubriek, selecteer Transfers In.
    overdrachten in of uit
  4. Selecteer het vakje naast de domeinen waarvoor je de e-mail opnieuw wilt verzenden. Of klik op het pictogram van een vinkje en selecteer alle vakjes.
  5. Selecteer Overdracht annuleren .
  6. Selecteer Ja, overdracht annuleren .

Je ziet een bevestigingsmelding om je te laten weten dat de inkomende domeinoverdracht is geannuleerd.