Annuleer mijn domeinoverdracht

Als je een domein niet langer wilt overdragen, kun je dit opzeggen in je GoDaddy -account. Als je de domeinoverdracht annuleert, blijft het domein bij je huidige registerhouder en wordt het domein zelf niet geannuleerd.

Opmerking: domeinen die worden overgedragen naar GoDaddy en in behandeling zijn, kunnen niet worden geannuleerd via GoDaddy. Je moet de overdracht annuleren via de huidige registerhouder.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-overdrachtenpagina. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Zorg ervoor dat de juiste knop Overdrachten is geselecteerd. Zoek naar een specifiek domein met behulp van het zoekveld boven je domeinlijst.
    • Inkomende overdrachten: domeinen die worden overgedragen naar je GoDaddy-account worden hier weergegeven.
    • Uitgaande overdrachten: domeinen die worden overgedragen vanuit je GoDaddy-account worden hier weergegeven.
  3. Kies een beschikbaar tabblad om domeinen in een bepaalde categorie te bekijken.
    • Op elk tabblad zijn de domeinen verdeeld over verschillende categorieën, maar de status van de afzonderlijke domeinen kan verschillen.
  4. Selecteer het selectievakje naast de domeinoverdrachten die je annuleert. Of selecteer het selectievakje naast Domein en kies vervolgens Alles selecteren .
  5. Selecteer Overdracht annuleren boven je domeinlijst.
    selecteer de knop Overdracht annuleren

Opmerking: Afhankelijk van de status van je overdracht, kan je weergave enigszins afwijken.

6. Bevestig de annulering door opnieuw Overdracht annuleren te selecteren. Als je van gedachten bent veranderd, selecteer je Overdracht behouden

Je ziet een bevestiging dat je domeinoverdracht is geannuleerd.