Annuleer een update van een contactpersoon die in behandeling is

Annuleer een contactupdate die in behandeling is voor je domeinen via je account. Als je het bijwerken van een contactpersoon annuleert, wordt de contactgegevens van het domein niet bijgewerkt. Of je kunt de update van de contactpersoon goedkeuren om de openstaande wijzigingen te verwerken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer het specifieke domein dat je gaat bijwerken om de pagina Domeininstellingen te openen.
    screenshot van één geselecteerd domein
  3. Ga naar de melding waarin staat dat er contactupdates zijn die wachten op goedkeuring en selecteer Nu weergeven .
  4. Vink het vakje aan naast Deze update voor je domeinnaam annuleren en selecteer vervolgens Updates in behandeling annuleren om het annuleren van de contactupdate te bevestigen.