Annuleer een accountwijziging

Als je begonnen bent met het wijzigen van een domeinaccount, maar van gedachten bent veranderd, kun je de accountwijziging annuleren.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer op het tabblad Domeinen in het bovenste menu de optie Accountwijzigingen in behandeling .
    Bekijk lopende accountwijzigingen
  3. Onder de afwachting Transfers rubriek, selecteer Transfers Out.

Opmerking: Als je de domeinnaam verkrijgt, selecteer je Inkomende overdrachten .

4. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je een accountwijziging wilt annuleren. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  5. Selecteer Overdracht annuleren boven je lijst met domeinen.
  6. Bevestig de annulering door Ja, overdracht annuleren te selecteren.