Andere Calendar -gebruikers toegang geven tot je persoonlijke agenda

Calendar kan andere Calendar -gebruikers toegang geven tot je persoonlijke agenda. Je kunt een van de volgende twee machtigingen toewijzen:

• Zie Beschikbaarheidsinfo — Laat de andere Calendar -gebruikers evenementen zien die je bijwoont.
  • Volledige controle — Geef de andere Calendar -gebruikers volledige toegang tot je persoonlijke agenda.

Wanneer je aan andere gebruikers toegang tot uw persoonlijke kalender displays onder het menu gedelegeerde kalenders in hun sectie Agenda.

Agendatoegang toewijzen aan andere gebruikers

1. Meld je aan bij je Calendar -account .
  2. Klik op Instellingen en klik vervolgens op Agendatoegang .
  3. In de Grant administratieve controle op het veld en voer het e-mailadres van de Calendar gebruiker selecteert u de machtigingen die u wilt toewijzen en klik op OK.

Om de machtigingen van gebruikers te wijzigen, klik je op hun huidige machtigingen in de kolom Toegangstype.

Om de toegang van gebruikers tot je persoonlijke agenda te verwijderen, klik je op Verwijderen en vervolgens op OK .