E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Analytics uitgelegd: groei

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.
Ga naar: De abonneerlink instellen | Groei aanmoedigen

Wat betekent "groei" in mijn e -mailanalyse?

In GoDaddy Email Marketing e -mailanalyses zijn de groeicijfers je aanmeldingen en je afmeldingen. Het totaal op het tabblad Groei wordt berekend door het totale aantal abonnees van die nieuwsbrief te nemen, minus het totaal aantal afmeldingen voor die nieuwsbrief. Dit betekent dat je soms een negatief totaal in je groeitabblad hebt.

Statistiekenpagina met de totalen van het tabblad Groei van aan- en afmelden

De abonnees die worden geteld, zijn alleen de mensen die zich hebben geregistreerd via de standaardaanmeldingsformulierlink - alleen in deze e -mail. Deze koppeling is meestal en standaard opgenomen in de voettekst van de campagne. Je kunt echter onze invoegtoepassing Campagne Tweaks gebruiken om die knop ook boven aan je e-mail te plaatsen.

gekke mimi -abonneerknop onderaan de e -mail

Hoe stel ik mijn abonnementslink in?

Er zijn eigenlijk twee verschillende manieren om een link toe te voegen waarmee mensen zich kunnen aanmelden voor je e -mail. Je moet al een aanmeldingsformulier hebben gemaakt om een van beide te doen - en het moet zijn ingesteld als je standaard aanmeldingsformulier. Lees verder voor die eerste twee stappen ... Of ga naar de tweede optie om registratieformulieren toe te voegen met een macro .

De knop Standaard abonneerkoppeling toevoegen in de e -mailvoettekst

  1. Klik op de optie Registratieformulier bovenaan je pagina.
  2. Ga naar het formulier dat je als standaardformulier wilt instellen en plaats de muisaanwijzer op de knop Delen. De knop Instellen als standaard wordt weergegeven. Klik om als standaard in te stellen:
  3.  muisaanwijzer en klik om in te stellen als je standaardaanmeldingsformulier voor alle  Email Marketing

  4. Bevestig je selectie en je bent klaar :)
  5. Bevestig het standaard aanmeldingsformulier voor alle e -mailmarketing

Abonnementslinks toevoegen aan je e -mail met een macro

Aanvullende abonnementslinks kunnen met deze macro overal in de campagne worden geplaatst: [[subscribe]]

Als je dit in een tekstvak met aanklikbare tekst hebt geplaatst, kan het er zo uitzien: [Klik hier om je te abonneren] ( [[subscribe]] )

Hier is een voorbeeld in de componist:

Abonneren Link in bewerkingsmodus

Het uiteindelijke resultaat ziet er als volgt uit:

Abonneerlink laatste weergave

Hoe moedig ik nieuwe lezers aan om zich te abonneren?

  • Je huidige lezers aanmoedigen om je campagnes te delen via de link Doorsturen naar een vriend of op sociale sites is een van de beste manieren om meer abonnees op te bouwen en groei te creëren. Je lezers waarderen je inhoud al en willen je waarschijnlijk helpen!
  • Linkplaatsing is een andere belangrijke factor in de groei van abonnees. Zolang je je standaardregistratieformulier instelt, voegen we een abonnementslink toe aan je campagnevoettekst. Maar waarom zou je ook niet bovenaan je campagne een abonneerlink plaatsen? Je kunt de[[subscribe]] link macro, of probeer onze campagne tweaks -opties.
  • Je kunt ook proberen om nieuwe abonnees speciale aanbiedingen of extraatjes aan te bieden. Loyale lezers zullen genieten van het delen van de speciale bonus met hun vrienden. Door een gratis e-boek of andere inhoud aan te bieden, kunnen je nieuwe abonnees een voorbeeld bekijken van het soort materiaal dat ze mogelijk in je reguliere nieuwsbrieven vinden. Dit helpt je abonnees te groeien met goed gematchte lezers