E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Analyse verklaard: teruggestuurd

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Wat is een bounce?

In e -mailrapportage is een teruggestuurde e -mail een e -mailadres dat niet bereikbaar is. Bij verzending naar een ontvanger GoDaddy Email Marketing informatie over de e -mail van de internetprovider (ISP) of e -mailclient (zoals Gmail of Yahoo). Als de campagne niet kon worden afgeleverd, wordt deze op basis van die gegevens gefilterd op verschillende soorten retourzendingen.

GoDaddy Email Marketing's e -mailanalyses houden meerdere soorten retourzendingen voor je bij en behandelen deze op een iets andere manier. Als je meer informatie nodig hebt, hebben we een gids voor bounces waarin je meer kunt lezen over specifieke soorten bounces.

Hoe kan ik bounces vermijden?

Het is verleidelijk om oudere abonnees te behouden, zelfs als het duidelijk is dat ze geen campagnes meer lezen, maar niet -reagerende contactpersonen kunnen de impact van je e -mailmarketing verkleinen. Het is beter om de oudere, niet -reagerende contactpersonen te verwijderen en de lijst met afzenders actueel te houden.

Beschouw je e -maillijst als een vlotte bron. Als je het oude opruimt, maak je ruimte voor het nieuwe. Nieuwe aanmeldingen zijn vaak het meest betrokken deel van je lijst. Het regelmatig snoeien van je lijst leidt op de lange termijn tot hogere weergaven en een grotere lijstgroei. Het laat ISP's (internetserviceproviders) weten dat je je lijst serieus wilt houden en dit houdt je bezorgingspercentages hoog.