SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Alternatieve onderwerpnamen toevoegen aan of verwijderen uit mijn UCC-certificaten

Subject Alternative Names (SAN's) zijn aanvullende, niet-primaire domeinnamen die worden beveiligd door uw UCC SSL-certificaat. Na je UCC-certificaat wordt uitgegeven, kunt u op elk moment Subject Alternative SAN's toevoegen of verwijderen.

Notitie: Het wijzigen van uw SAN's genereert een nieuw certificaat, wat u moet doen installeer op uw server . Uw oude certificaat blijft pas 72 uur geldig nadat het nieuwe certificaat is afgegeven.

Om een alternatieve onderwerpnaam toe te voegen

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer vervolgens Beheer voor het certificaat dat u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Verander alternatieve namen voor het onderwerp .
  4. Voor Voeg een domein toe , voer het SAN in dat u wilt toevoegen en selecteer Toevoegen . Als u meerdere SAN's wilt toevoegen, kunt u ze scheiden met komma's of ze een voor een invoeren.
  5. Selecteer als u klaar bent met het toevoegen van uw SAN's Voeg wijziging toe en selecteer vervolgens Dien alle wijzigingen in .

Notitie: Hoewel het primaire domein van uw UCC SSL uw domein dekt met en zonder www (zoals coolexample.com en www.coolexample.com), moet u ervoor zorgen dat beide versies van uw domein zijn opgenomen als afzonderlijke SAN's met eventuele toegevoegde domeinen (zoals coolexample.net of mollysbarkandwine.com).

Uw SSL wordt uitgegeven en kan binnen een uur in uw account worden gedownload.

Om een alternatieve onderwerpnaam te verwijderen

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer vervolgens Beheer voor het certificaat dat u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Verander alternatieve namen voor het onderwerp .
  4. Selecteer rechts van het SAN dat u wilt verwijderenrode x in de cirkel . Herhaal voor alle andere SAN's die u wilt verwijderen.
  5. Als u klaar bent met het selecteren van de SAN's die u wilt verwijderen, selecteert u Voeg wijziging toe en selecteer Dien alle wijzigingen in .
    Verwijder een SAN rode x in een cirkel

Uw SSL wordt uitgegeven en kan binnen een uur in uw account worden gedownload.