SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Alternatieve onderwerpnamen toevoegen aan of verwijderen uit mijn UCC -certificaten

Subject Alternative Names (SAN's) zijn aanvullende, niet-primaire domeinnamen die zijn beveiligd met je UCC SSL-certificaat. Na je UCC -certificaat is afgegeven, kunt u op elk moment SAN's voor onderwerpsalternatieven toevoegen of verwijderen.

Opmerking: als je je SAN's wijzigt, wordt er een nieuw certificaat gegenereerd, wat je moet doen installeren op je server . Je oude certificaat blijft slechts 72 uur geldig nadat het nieuwe certificaat is afgegeven.

Om een alternatieve onderwerpnaam toe te voegen

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL -certificaten en selecteer vervolgens Beheren voor het certificaat dat u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Alternatieve onderwerpnamen wijzigen .
  4. Voer bij Een domein toevoegen het SAN in dat u wilt toevoegen en selecteer vervolgens Toevoegen . Als je meerdere SAN's wilt toevoegen, kun je ze scheiden met komma's of ze een voor een invoeren.
  5. Als je klaar bent met het toevoegen van je SAN's, selecteer je Wijziging toevoegen en vervolgens Alle wijzigingen verzenden .

Opmerking: hoewel het primaire domein van je UCC SSL je domein met en zonder www dekt (zoals coolexample.com en www.coolexample.com), moet je ervoor zorgen dat beide versies van je domein zijn opgenomen als afzonderlijke SAN's met eventuele toegevoegde domeinen (zoals coolexample.net of mollysbarkandwine.com).

Je SSL wordt uitgegeven en is binnen een uur beschikbaar om te downloaden in je account.

Om een alternatieve naam voor een onderwerp te verwijderen

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL -certificaten en selecteer vervolgens Beheren voor het certificaat dat u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Alternatieve onderwerpnamen wijzigen .
  4. Selecteer rechts van het SAN dat je wilt verwijderenrode x in de cirkel . Herhaal dit voor alle andere SAN's die je wilt verwijderen.
  5. Als je klaar bent met het selecteren van de SAN's die je wilt verwijderen, selecteer je Wijziging toevoegen en vervolgens Alle wijzigingen verzenden .
    Verwijder een SAN rood x in een cirkel

Je SSL wordt uitgegeven en is binnen een uur beschikbaar om te downloaden in je account.