Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Alleen contactpersonen zoeken in de hele lijst

Heb je al je lijsttotalen bij elkaar opgeteld en heb je een ander nummer gekregen dan je hoofdtelling Alle lijst? Meer informatie over die contactpersonen die alleen in je lijst Alle staan en niet in een lijst die je hebt gemaakt.

Wanneer je je GoDaddy Email Marketing -abonnees beheert, is het belangrijk om te beseffen dat je lijst Alles altijd het totale aantal unieke contactpersonen in je abonnees is. De lijst Alles is je hoofdlijst - geïmporteerde contactpersonen worden altijd in die lijst geplaatst en contactpersonen in deze lijst worden nooit gedupliceerd .

Het is handig om de andere lijsten die je hebt gemaakt in het gedeelte voor abonnees te zien als filters, of lenzen, of andere manieren om naar die hoofdlijst Alle te kijken.

Dit is de reden waarom de telling All, dat is uw juiste abonnees totaal, een ander nummer dan de optelling van de totalen van uw andere lijsten kunnen zijn. Het is mogelijk om contactpersonen op meerdere lijsten te plaatsen die je hebt gemaakt, zonder dat je die contactpersonen daadwerkelijk hebt gedupliceerd. En het is mogelijk om contactpersonen te hebben die alleen in je lijst Alle staan en niet in een lijst die je hebt gemaakt.

Hoe kom ik met contactpersonen die niet op een lijst staan die ik heb gemaakt?

Je kunt contactpersonen krijgen die alleen in je lijst Alle staan wanneer je lijsten importeert en verwijdert. Wanneer je importeert, worden contactpersonen altijd in de lijst Alles geplaatst, maar als je geen gemaakte lijst opgeeft om ze in te importeren, staan ze alleen in de lijst Alles.

En als je lijsten verwijdert met de kleine prullenbakknop naast de lijstnaam, verwijder je alleen de lijst zelf. De contacten worden niet verwijderd in deze operatie, en in uw abonnees zal blijven, in uw All lijst.

Hoe vind ik de contactpersonen die niet op een lijst staan die ik heb gemaakt?

We hebben een snelle abonnee zoeken die u kunnen helpen vinden alleen deze alle mensen, die geen lid zijn van een andere lijst in uw abonnees. Zorg ervoor dat je de lijst Alle hebt geselecteerd, typ het volgende in de zoekbalk en druk op Enter:

niet lid_van: "*"

Wat moet ik doen met de contactpersonen die niet op een lijst staan?

De resultaten van deze zoekopdracht zijn alle mensen die alleen lid zijn van je lijst Alles en geen lid van een andere lijst. Vanaf hier kun je deze mensen toevoegen aan een bestaande of nieuwe lijst, of ze exporteren naar een CSV- of XLS -bestand, of je kunt ze verwijderen . Vink het selectievakje E -mail aan en vervolgens het selectievakje dat verschijnt boven het selectievakje Mensen selecteren , om het volledige resultaat van je zoekopdracht 'geen lid' te selecteren. GoDaddy Email Marketing zal je vertellen dat alle mensen uit je zoekopdracht zijn geselecteerd, dus je kunt er zeker van zijn.

vinkje GoDaddy Email Marketing subscribers list or search" width="290"/>

Zoekresultaten toevoegen aan een nieuwe of bestaande lijst

Je kunt dan de knop Toevoegen aan ... aan de rechterkant van de pagina gebruiken om deze mensen aan een bestaande lijst toe te voegen, of je kunt een nieuwe maken om ze in te plaatsen.

Zoekresultaten exporteren

Of je kunt de knop Exporteren in de rechterbovenhoek gebruiken om alleen dit zoekresultaat naar een bestand te exporteren. Je ontvangt een e -mail op het e -mailadres van je account met een downloadlink voor het geëxporteerde bestand.

Zoekresultaten verwijderen

Of je kunt de grote prullenbak -knop in de rechterbovenhoek gebruiken om de geselecteerde contactpersonen permanent te verwijderen van je abonnees.

Waarschuwing: Pas op! Verwijderen is een volledig permanente actie. Er is geen manier om verwijderde contacten te herstellen of ongedaan te maken. Als je de contactpersonen eenmaal hebt verwijderd, zijn ze voorgoed verdwenen. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je alle contactpersonen exporteert die je gaat verwijderen , voor de zekerheid. Als je per ongeluk verwijdert, kun je die contactpersonen altijd opnieuw importeren vanuit die export.

Nadat je contactpersonen hebt verwijderd, zie je dat het aantal van Alle wordt verminderd, omdat je helemaal geen contactpersonen hebt verwijderd van je abonnees. Als je probeert om je abonnees onder een bepaald totaal te krijgen, is dit een goede manier om te verzenden.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.