Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Algemene opties voor sociaal aanmelden configureren

Door Social Login in te stellen, kunnen je klanten hun winkelaccounts koppelen aan socialemedia -accounts voor eenvoudigere en snellere betalingen. Klanten hoeven niet langer nog een gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. In plaats daarvan kunnen ze het sociale media -netwerk van hun voorkeur gebruiken om een account voor je site te maken, zodat ze elke keer dat ze een bezoek brengen, probleemloos kunnen afrekenen.

Vereist: WooCommerce Social Login is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.

Toegang tot de instellingen voor sociaal aanmelden

 1. Meld je aan bij WordPress .
 2. Ga in het menu aan de linkerkant naar WooCommerce en selecteer Instellingen .
 3. Selecteer het tabblad Sociale aanmelding en je ziet de instellingen die je kunt beheren.

Configureer de instellingen voor sociaal aanmelden

Wanneer je je instellingen voor sociaal aanmelden beheert, krijg je verschillende opties te zien. Hieronder bespreken we wat ze zijn en hoe ze worden gebruikt.

 • Sociale aanmelding weergeven aan: Gebruik deze instelling om te bepalen waar de sociale aanmeldingsoptie op je site wordt weergegeven:
  • Afrekenen: Binnen het afrekeningsbericht "Aanmelden".
  • Mijn account: Op de aanmeldpagina van "Mijn account".
  • Afrekenbericht: wordt weergegeven in een uniek bericht op de afrekenpagina.
   Opmerking: we raden aan deze of de kassa -optie te gebruiken voor het weergeven van sociale aanmelding bij het afrekenen, maar niet beide tegelijk.
 • Productbeoordelingen Pro Login: Toont Social Login op Product Reviews Pro -aanmeldingsvensters als Productbeoordelingen Pro actief is.
  Opmerking: Sociale aanmelding wordt niet weergegeven bij het afrekenen als een gebruiker is aangemeld (inclusief jij). Het toevoegen van afleiding bij het afrekenen wanneer gebruikersinformatie al aanwezig is, belemmert een naadloze afrekenervaring.
 • De knop 'Je account koppelen' weergeven op de bedankpagina: geeft een bericht weer boven aan de pagina Bestelling ontvangen , waarin aangemelde gebruikers worden gevraagd hun sociale accounts te koppelen voor een snellere ervaring.
 • Weergavetekst sociale aanmelding: gebruik deze optie om de tekst in te stellen die wordt weergegeven boven de sociale aanmeldingsknoppen bij het afrekenen.
 • Weergavetekst sociale aanmelding bij niet-kassa: Deze optie bepaalt welke tekst wordt weergegeven aan gebruikers boven de sociale aanmeldingsknoppen buiten de kassa.
 • SSL forceren voor alle providers: Inschakelen dwingt SSL -gebruik af voor alle call -back -URL's (SSL vereist).
 • Providers: Gebruik slepen en neerzetten om de volgorde te wijzigen waarin de lijst met aangesloten providers wordt weergegeven.
  Opmerking: elk socialemediakanaal heeft ook zijn eigen instellingen die je afzonderlijk kunt beheren en verder kunt aanpassen.

Meer informatie