Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Afzenders blokkeren of deblokkeren als ongewenste e -mail

Je e -mailserver scant inkomende berichten op bepaalde eigenschappen die het als ongewenste rommel identificeren. Je kunt een e -mailadres of domein blokkeren, zodat de bijbehorende berichten altijd als ongewenste e -mail worden beschouwd. Of om berichten niet naar de map Ongewenste e -mail te verplaatsen, identificeert u het e -mailadres of domein als veilige afzender.

 1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
 2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
 3. Selecteer E -mail en vervolgens Ongewenste e -mail .
  Linkerpaneel met Mail en Opstellen en beantwoorden
 4. Als je de afzender wilt blokkeren, selecteer je onder Geblokkeerde afzenders en domeinen de optie Toevoegen . Of selecteer Toevoegen onder Veilige afzenders en domeinen om de afzender als veilig te identificeren.
 5. Voer het e -mailadres of domein in en selecteer de Enter -toets ( Return -toets op Mac).
 6. Selecteer Opslaan in de rechter benedenhoek.

Kom hier op elk moment terug ompotloodknop bewerken ofPrullenbak -knop verwijder geblokkeerde of veilige afzenders.

Verwante stappen

 • Je kunt een individueel bericht ook markeren als ongewenste e -mail. Open het bericht en selecteer in de bovenste werkbalk Ongewenste e -mail om het van je Postvak IN naar de map Ongewenste e -mail te verplaatsen, of selecteer Geen ongewenste e -mail om het van je map Ongewenste e -mail naar je Postvak IN te verplaatsen.
 • Geblokkeerde of veilige afzenders zijn ook van toepassing op Outlook voor Windows of Mac. Als je je wijzigingen niet ziet, zorg er dan voor dat je Outlook is ingesteld met Exchange .

Meer informatie

 • Je kunt maximaal 1.024 e -mailadressen of domeinen hebben als geblokkeerde of veilige afzenders. Als je het filter Alleen e -mail vertrouwen van adressen in mijn lijst met veilige afzenders en domeinen en veilige mailinglijsten selecteert, worden je contactpersonen toegevoegd aan de lijst met veilige adressen, waardoor je mogelijk de limiet bereikt. Het gebruik van domeinen in plaats van e -mailadressen kan de lijst helpen verkleinen.
 • Berichten worden 30 dagen na aankomst definitief verwijderd uit de map Ongewenste e -mail.