Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Afspraken synchroniseren met mijn persoonlijke agenda

Online afspraken helpt je om al je afspraken in één oogopslag te zien en zelfs je persoonlijke agenda te synchroniseren met de afspraken om planningsconflicten te voorkomen.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

Bekijk de Abonnementen en prijzen pagina om te zien of online afspraken beschikbaar zijn in je taal en land.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Instellingen en kies onder Afspraken voor Apps . Als je je in je website -editor bevindt, selecteer je de knop Voorbeeld om terug te keren naar de dashboardweergave.
  4. Selecteer Agenda toevoegen .
  5. Selecteer je agendaservice in de lijst en volg de aanwijzingen om je account te koppelen.
  6. Selecteer je agenda in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan
  7. Ga door met het toevoegen van agenda's totdat al je agenda's zijn gekoppeld. Je kunt meerdere agenda's van verschillende services toevoegen. Je kunt echter maar één agenda per service toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een agenda toevoegen vanuit Outlook en vanuit Google, maar je kunt maar één Google -agenda tegelijk koppelen.

Klantafspraken worden nu weergegeven in de door jou geselecteerde persoonlijke agenda ('s) - en klantafspraken kunnen niet in tijdsblokken worden gemaakt als je het druk hebt.

Laat me zien hoe dit moet

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer