Afspraken synchroniseren met mijn persoonlijke agenda

Online afspraken helpt je om al je afspraken in één oogopslag te zien en zelfs je persoonlijke agenda te synchroniseren met de afspraken om planningsconflicten te voorkomen.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer

Bekijk de Abonnementen en prijzen pagina om te zien of online afspraken beschikbaar zijn in je taal en land.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Instellingen en kies onder Afspraken voor Apps .
  4. Selecteer Agenda toevoegen .
  5. Selecteer je agendaservice in de lijst en volg de aanwijzingen om je account te koppelen.
  6. Selecteer je agenda in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan .
  7. Ga door met het toevoegen van agenda's totdat al je agenda's zijn gekoppeld. Je kunt meerdere agenda's van verschillende services toevoegen. Je kunt echter maar één agenda per service toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een agenda toevoegen vanuit Outlook en vanuit Google, maar je kunt maar één Google -agenda tegelijk koppelen.

Klantafspraken worden nu weergegeven in de door jou geselecteerde persoonlijke agenda ('s) - en klantafspraken kunnen niet in tijdsblokken worden gemaakt als je het druk hebt.