E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Afmelden voor e -mails

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Ontvangt u e -mails van een GoDaddy Email Marketing -gebruiker en wilt u deze niet meer ontvangen? Als je jezelf ooit van een lijst wilt verwijderen, klik je op de knop Abonnement opzeggen onderaan elke e -mail die je hebt ontvangen. Het maakt niet uit of het de laatste e -mail is die je hebt ontvangen, of dat het een e -mail is van maanden geleden - als je op die knop klikt, word je automatisch van hun lijst verwijderd.

de knop Afmelden onderaan een GoDaddy Email Marketing e -mail

Soms vind je die knop boven aan de e -mail in plaats van onderaan, maar hij ziet er hetzelfde uit!

En als je Gmail gebruikt om je e -mails te ontvangen, kun je een speciale link gebruiken, in de koptekst van de e -mail, die er als volgt uitziet:

de afmeldlink in de koptekst van Gmail -e -mails

Als je die afmeldknop niet kunt vinden, of als je nog steeds e -mails ontvangt nadat je je hebt afgemeld, onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.