E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Afmelden voor e -mails

Ontvangt u e -mails van een GoDaddy Email Marketing gebruiker, en je wilt ze niet meer krijgen? Als je jezelf ooit van een lijst wilt verwijderen, klik je op de knop Abonnement opzeggen onderaan elke e -mail die je hebt ontvangen. Het maakt niet uit of het de laatste e -mail is die je hebt ontvangen, of dat het een e -mail is van maanden geleden - als je op die knop klikt, word je automatisch van hun lijst verwijderd.

de knop Afmelden onderaan een  GoDaddy  Email Marketing e -mail

Soms vind je die knop boven aan de e -mail in plaats van onderaan, maar hij ziet er hetzelfde uit!

En als je Gmail gebruikt om je e -mails te ontvangen, kun je een speciale link gebruiken, in de koptekst van de e -mail, die er als volgt uitziet:

de afmeldlink in de koptekst van Gmail -e -mails

Als je die afmeldknop niet kunt vinden, of als je e-mails blijft ontvangen nadat je je hebt afgemeld, kun je ons bekroonde supportteam 24/7 bellen op (480) 463-8836! We krijgen alles recht!