Afhaallocaties importeren

Local Pickup Plus biedt import- en exportfunctionaliteit waarmee je meerdere locaties tegelijk kunt maken of bewerken.

Vereist: Local Pickup Plus is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.

Voor de beste resultaten voer je een locatie -export uit en breng je de wijzigingen aan in dat bestand om problemen met de CSV -indeling te voorkomen. Vervolgens kun je dat bestand importeren door de onderstaande stappen te volgen:

1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant WooCommerce en selecteer vervolgens Instellingen .
  3. Selecteer het tabblad Verzending en klik op Afhaallocaties .
  4. Klik op Afhaallocaties importeren .
  5. Klik op Bestand kiezen en upload je CSV -bestand.
  6. Stel de importopties in :
    • Bestaande records bijwerken: als je dit inschakelt, worden bestaande locaties bijgewerkt als de locaties die worden geïmporteerd een overeenkomende ID hebben.
    • Nieuwe ophaallocaties maken: als je dit inschakelt, kunnen er nieuwe locaties worden gemaakt als er geen bestaande locaties zijn die overeenkomen met de ID van de locaties die worden geïmporteerd.
  7. Selecteer het gewenste bestandsscheidingsteken in de vervolgkeuzelijst Velden zijn gescheiden door .
  8. Klik op Importeren .

Meer info