Afbeelding toevoegen

Je kunt je eigen afbeeldingen toevoegen, afbeeldingen die bij Webbouwer zijn geleverd of je kunt afbeeldingen van je sociale mediasites toevoegen.

Opmerking: Afbeeldingen moeten worden geformatteerd als .jpg-, .jpeg-, .gif- of .png -bestanden. Het uploaden van afbeeldingen is beperkt tot 30 MB per bestand. Hoewel afbeeldingen zo groot als 5000 x 5000 pixels kunnen worden geüpload, worden afbeeldingen niet groter weergegeven dan 1920 x 1080 pixels.

1. Meld je aan bij je Webbouwer-account.
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik in de linkerwerkbalk op het hulpmiddel Afbeelding.
    Klik en sleep het hulpmiddel voor afbeeldingen naar de pagina
  4. Selecteer een van de volgende opties in het venster Foto's kiezen:
    Kies een fotobron

Foto's kiezen
    Mijn foto's Klik op een van de afbeeldingen in het raster of klik op Bladeren om een afbeelding te selecteren die je vanaf je eigen computer wilt uploaden en klik vervolgens op Openen .
    Thema -foto's Klik om een van de afbeeldingen te selecteren die deel uitmaken van het Webbouwer -thema dat al op je site is geïnstalleerd.
    Gratis afbeeldingen Om een afbeelding te selecteren uit onze bibliotheek met gratis afbeeldingen, voer je een zoekterm in om specifieke afbeeldingen in de bibliotheek te vinden, of selecteer je een categorie in het menu Alle categorieën.
    Facebook Om afbeeldingen rechtstreeks vanuit je Facebook® -account te importeren, klik je op Verbinden met Facebook , meld je je aan bij je Facebook -account en klik je vervolgens op Aanmelden met Facebook. Om de verbinding uit te schakelen, moet je je opnieuw aanmelden bij Facebook.
    Instagram Om afbeeldingen rechtstreeks van je Instagram® -account te importeren, klik je op Verbinden met Instagram , meld je je aan bij je Instagram -account en klik je vervolgens op Aanmelden met Instagram . Om de verbinding uit te schakelen, moet je je opnieuw aanmelden bij Instagram.
  5. Klik, nadat je de gewenste afbeelding hebt geselecteerd, op Invoegen.
  6. Als je de positie van de afbeelding wilt wijzigen, klik je op de afbeelding en sleep je deze op de pagina.
  7. Als je het formaat wilt wijzigen, klik je op een van de blauwe vierkanten en sleep je deze langs de rand van de afbeelding. De afbeelding behoudt zijn verhoudingen.
    Klik en sleep een blauw vierkant om het formaat van de afbeelding te wijzigen
  8. Zie Afbeeldingen bewerken hieronder als je de afbeelding op andere manieren wilt aanpassen.
  9. Wanneer je de gewenste wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Publiceren om je site online bij te werken.