Afbeelding-miniaturen die niet worden weergegeven corrigeren

Soms kan WordPress de miniaturen niet weergeven van eerder geüploade afbeeldingen als de configuratie is gewijzigd. Je kunt een externe plug-in gebruiken, zoals die van Miniaturen regenereren, om het probleem op te lossen.

Alle miniaturen opnieuw genereren voor je site

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Installeer en activeer de plug-in Miniaturen opnieuw genereren.
  3. In het linkermenu selecteer je Tools en dan Miniaturen opnieuw genereren.
  4. (Optioneel) Selecteer of wis selectievakjes naast beschikbare opties als je de standaardinstellingen wilt wijzigen.
  5. Hier kun je kiezen welke miniaturen opnieuw moeten worden gegenereerd:
    • Om alle miniaturen opnieuw te genereren, selecteer je Miniaturen opnieuw genereren voor alle X bijlagen, waarbij X het aantal bijlagen is.
    • Om alleen miniaturen voor al je uitgelichte afbeeldingen opnieuw te genereren, selecteer je Miniaturen alleen opnieuw genereren voor de X uitgelichte afbeeldingen, waarbij X het aantal uitgelichte afbeeldingen is.

Zodra het proces is voltooid, zou je het bericht Gereed moeten zien.

Individuele miniaturen van afbeeldingen opnieuw genereren

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Installeer en activeer de plug-in Miniaturen opnieuw genereren.
  3. In het menu aan de linkerkant selecteer je Media.
  4. Selecteer Lijstpictogram WordPress-bibliotheek Lijstweergave.
  5. Zoek de afbeelding, wijs deze aan en selecteer Miniaturen opnieuw genereren.
  6. (Optioneel) Selecteer of wis selectievakjes naast beschikbare opties als je de standaardinstellingen wilt wijzigen.
  7. Selecteer Miniaturen opnieuw genereren.

Zodra het proces is voltooid, zou je moeten zien Gereed! Klik hier om terug te gaan bericht .

Meer informatie: