Voeg een favicon toe voor WordPress met FTP

Een favicon is een kleine afbeelding die je site in een browsertabblad identificeert. Als je een thema hebt dat het uploaden van een favicon niet toestaat, moet je er handmatig een uploaden via FTP. Je kunt elke FTP -app gebruiken, maar dit artikel verwijst naar FileZilla .

Opmerking: je kunt ook Bestandsbeheer gebruiken om je favicon te uploaden.
  1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Zoek in het gedeelte Externe site van FileZilla de map met je WordPress -site.
  3. Zoek het afbeeldingsbestand op je lokale computer in het gedeelte Lokale site van FileZilla.
  4. Sleep het afbeeldingsbestand van de sectie Lokale site naar de sectie Externe site .
    bestanden slepen en neerzetten
  5. Selecteer het afbeeldingsbestand en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer Naam wijzigen .
  6. Wijzig de naam van het bestand in favicon.ico .
Opmerking: je kunt het afbeeldingsbestand ook een naam geven aan favicon.ico op je lokale computer en het vervolgens uploaden.

Nu heb je met succes een favicon toegevoegd aan je WordPress -site.