E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg abonnees toe door een bestand te uploaden

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Je kunt abonnees GoDaddy Email Marketing -account door een bestand te uploaden.

1. Selecteer terwijl je bent aangemeld het tabblad Abonnees bovenaan je account.
  2. Klik op Abonnees toevoegen .
  3. Selecteer het tabblad Veel tegelijk.
  4. Klik op Bladeren en selecteer het bestand dat je wilt uploaden.
  5. Opmerking: als je bestand meer details bevat dan alleen het e -mailadres, vergeet dan niet om een koptekstrij te hebben die elke kolom met gegevens beschrijft. Op die manier kunnen je gegevens op de juiste manier worden gesorteerd.

6. Kies de lijst waarin je je abonnees wilt importeren:
    • Laat de vervolgkeuzelijst op Alle staan om alleen de contactpersonen aan je hoofdlijst toe te voegen.
    • Maak een nieuwe lijst voor je abonnees
    • Kies een bestaande lijst
  7. Klik op Abonnees toevoegen .

Meer informatie

• Alleen contactpersonen zoeken in de hele lijst