Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg links naar sociale media toe aan mijn reseller -webwinkel

Geef links naar sociale media weer in je webwinkel, zodat je klanten je Facebook®-, LinkedIn®- en/of Twitter® -accounts kunnen bekijken. Door links naar sociale media op te nemen in je webwinkel, kunnen je klanten je beter volgen en je merk promoten.

Opmerking: als je sociale mediasites moet wijzigen, kun je op elk moment links toevoegen of verwijderen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Webwinkel en vervolgens Sociale media .
    Klik op Sociale media
  3. Voer je Facebook®-, LinkedIn®- en/of Twitter® -URL's in.
    Voer sociale media -URL's in
  4. Selecteer Opslaan om je links naar sociale media te publiceren. Ze verschijnen over ongeveer 15 minuten in de voettekst van je webwinkel.