Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg producten toe aan mijn webwinkel

Voeg fysieke of digitale producten toe aan je webwinkel. Je kunt items afzonderlijk toevoegen of een bestaande inventaris in bulk importeren via een CSV -spreadsheet.

Bespaar tijd bij het importeren van fysieke items door ze te categoriseren in een opgemaakte CSV -spreadsheet.

Opmerking: alleen fysieke producten kunnen in bulk worden geüpload via CSV. Voeg digitale producten rechtstreeks toe aan je webwinkel.
  1. Exporteer de productvermeldingen van je huidige winkel en formatteer ze in een compatibel CSV -bestand .
  2. Importeer de CSV -spreadsheet in je winkel.

Als je wilt, kun je afzonderlijke items een voor een toevoegen. Dit proces kan efficiënter zijn als je een kleiner aantal fysieke producten verkoopt.

Opmerking: deze functie is niet beschikbaar op mobiele apparaten.

Websites + Marketing bevat een geautomatiseerde importfunctie die het importeren van producten van marktplaatsen zoals Amazon en Etsy eenvoudig en intuïtief maakt.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Winkel en vervolgens Producten .
  4. Selecteer Importeren/exporteren en vervolgens importeren om producten van een ander kanaal te importeren (bijv. Etsy, eBay, Amazon, Square, Walmart of een CSV -bestand).
  5. Kies het kanaal waaruit je producten wilt importeren.
  6. Als je je account niet vanaf het geselecteerde kanaal hebt gekoppeld, wordt je gevraagd om je account te koppelen of een nieuw account te registreren.
    • Als je al gekoppelde accounts hebt, worden deze op deze pagina weergegeven.
  7. Selecteer Vermeldingen importeren .
  8. Volg de aanwijzingen op basis van het geselecteerde kanaal.
Opmerking: je kunt dit importproces maar één keer per kanaal uitvoeren. Nadat je deze import hebt uitgevoerd, begin je met het maken van producten in je Websites + Marketing -webwinkel en push je deze naar je verbonden kanalen.