Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg websiteleden toe

De privépagina's van Websites + Marketing kunnen alleen worden bekeken door degenen die een e -mail ontvangen met een privélink om een ledenaccount op je website aan te maken. Voeg meerdere leden toe door e -mailadressen handmatig in te voeren of door een spreadsheet met namen en e -mailadressen te importeren. (Of voeg leden één voor één toe .)

Opmerking: je kunt alleen leden toevoegen nadat je ten minste één privépagina hebt gemaakt . Leden hebben toegang tot alle privépagina's van je site.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Verbindingen en kies vervolgens Leden .
  4. Selecteer Contactpersonen toevoegen .
  5. Kies uit drie methoden om websiteleden toe te voegen:
    • Handmatig één voor één toevoegen .
    • Een bestaande lijst per bestand uploaden (.csv) : Sleep je bestanden en zet ze neer of selecteer Uploaden vanaf je apparaat en navigeer naar een bestaande CSV -spreadsheet met namen en e -mailadressen.
      Opmerking: De spreadsheet moet zijn opgemaakt als een CSV- (door komma's gescheiden waarden), XLS- of XLSX-bestand om te kunnen uploaden. Of selecteer Voorbeeld ophalen en gebruik vervolgens het gedownloade CSV -bestand als een sjabloon om je eigen namen toe te voegen.
    • Kopieer en plak een bestaande lijst : Voer e -mailadressen in, gescheiden door komma's.
  6. Vink het vakje aan bij Deze contactpersonen uitnodigen om hun accounts op dit moment te maken.
    • Optioneel: Selecteer Voorbeeld om een voorbeeld te zien van de e -mail die je uitgenodigde leden ontvangen.
  7. Selecteer Toevoegen , Toevoegen en sluiten of Bestand importeren .
  8. Zodra het uploaden is voltooid, wordt het venster automatisch gesloten en kun je de toevoegingen aan je ledenlijst zien.