GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg effecten toe aan tekst in GoDaddy Studio

Trek de aandacht met het uitgesneden teksteffect dat de aandacht trekt. Het enige wat je nodig hebt is GoDaddy Studio, een vorm, een afbeelding, wat tekst en het gereedschap Overvloeien.
Maak teksteffecten met overvloeien

  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Maak een nieuw project met een transparante achtergrond.
  3. Tik in je nieuwe project onder aan het scherm op Vorm en voeg een vierkant toe. Tik op Kleur en stel de kleur in op wit. Tik op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Tekst en voeg wat zwarte tekst toe. Wijzig indien nodig het lettertype en wijzig het formaat van de tekst. Tik op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek.
  5. Tik op Afbeelding en voeg een afbeelding toe. Deze afbeelding komt door je tekst heen, dus een structuur werkt het beste. Pas het formaat van de afbeelding aan om de tekst te bedekken.
  6. Zorg ervoor dat de afbeeldingslaag nog steeds is geselecteerd. Schuif onder aan het scherm horizontaal om Overvloeien te vinden en tik er vervolgens op.
  7. Tik in het menu dat wordt weergegeven op VERLICHTEN . De afbeeldingslaag verschijnt door de tekstlaag heen, met een witte achtergrond.
  8. Tik op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek om je project op te slaan.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek Nieuw project en selecteer vervolgens Transparant .
  3. Selecteer Vorm in het linkermenu en voeg een vierkant toe. Selecteer Kleur in het rechtermenu en stel de kleur in op wit.
  4. Selecteer in het linkermenu Tekst en voeg wat zwarte tekst toe. Selecteer indien nodig Tekst in het rechtermenu om het lettertype te wijzigen en de grootte van de tekst te wijzigen.
  5. Selecteer in het linkermenu Afbeelding en voeg een afbeelding toe. Deze afbeelding komt door je tekst heen, dus een structuur werkt het beste. Pas het formaat van de afbeelding aan om de tekst te bedekken.
  6. Zorg ervoor dat de afbeeldingslaag nog steeds is geselecteerd. Selecteer Mengen in het rechtermenu.
  7. Selecteer in het menu dat wordt weergegeven Lichter . De afbeeldingslaag verschijnt door de tekstlaag heen, met een witte achtergrond.

Verwante stappen

Meer informatie