GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg pagina's toe en bekijk deze in GoDaddy Studio

Je GoDaddy Studio -projecten kunnen een of meer pagina's hebben. Selecteer je apparaat voor meer informatie over het weergeven en toevoegen van pagina's.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en tik vervolgens op het project waaraan je wilt werken.
  3. Tik bovenaan het scherm opPagina's Pagina's .
  4. Om een bestaande pagina te dupliceren, scrol je naar de pagina die je wilt dupliceren en tik je opDubbele pagina's Dupliceren . De nieuwe pagina wordt rechts van de originele pagina weergegeven.
    Tik op + om een nieuwe lege pagina toe te voegen. Een nieuw leeg canvas verschijnt rechts van de originele pagina.
  5. Om de pagina naar een nieuwe positie te verplaatsen, tik je op de pagina, houd je deze vast en sleep je deze naar de nieuwe positie.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op het vinkje om je wijzigingen te bevestigen.

Nadat deze is gemaakt, kun je je nieuwe pagina zoals gewoonlijk bewerken .

Voeg pagina's toe

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer in het linkermenu het Pages -pictogram.
  4. Om een bestaande pagina te dupliceren, scrol je naar de pagina die je wilt dupliceren en selecteer je vervolgens hetDubbele pagina's dupliceren pictogram. De nieuwe pagina verschijnt onder de originele pagina.
    Om een nieuwe lege pagina toe te voegen, tik je op het + -pictogram onder aan de paginalijst. Een nieuw leeg canvas verschijnt onder de laatste pagina die je hebt geselecteerd.

Nadat deze is gemaakt, kun je je nieuwe pagina zoals gewoonlijk bewerken .