Voeg een afbeelding toe voor een product in WooCommerce

Vanuit het WordPress -dashboard kun je een uitgelichte afbeelding toevoegen aan een bestaand of nieuw product in je WooCommerce -winkel.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Producten .
  3. Klik in de lijst met producten op het product dat je wilt bijwerken met een afbeelding.
  4. Klik aan de rechterkant van het scherm in het gedeelte Productafbeelding op Productafbeelding instellen .
  5. Klik op het tabblad Bestanden uploaden.

Opmerking: als je de afbeelding eerder hebt geüpload naar je mediabibliotheek, kun je doorgaan naar de laatste stap.

6. Klik op de knop Bestanden selecteren.
  7. Zoek de afbeelding op je lokale computer, selecteer deze en klik op de knop Openen.
  8. Bevestig dat de juiste afbeelding is geselecteerd op het tabblad Mediabibliotheek en klik op de blauwe knop Productafbeelding instellen rechtsonder.
  9. Klik op de knop Concept opslaan of Publiceren in de rechterbovenhoek.