Voeg een WooCommerce -verzendzone toe

Als je het toevoegen van een verzendzone hebt overgeslagen tijdens het instellen van WooCommerce, of als je gewoon van plan bent om naar een nieuw gebied te verzenden, kun je een nieuwe verzendzone toevoegen binnen het WordPress -dashboard.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op WooCommerce , dat wordt uitgevouwen en extra opties biedt.
  3. Klik op Instellingen in het uitgebreide WooCommerce -menu.
  4. Klik op het tabblad Verzending aan de bovenkant van de pagina.
  5. Klik in de sectie Verzendzones op de knop Verzendzone toevoegen.
  6. Voer een naam in voor de nieuwe verzendzone in het vak Zone naam.
  7. Selecteer in het gebied Zoneregio's de benodigde landen en/of regio's voor je nieuwe verzendzone.

Opmerking: je kunt beginnen met het typen van de naam van het land of de regio in het vak om de lijst snel te doorlopen.

8. Klik op de Add verzendmethode knop.
  9. Selecteer in het pop-upvenster Verzendmethode toevoegen het type verzendmethode dat van toepassing is op deze nieuwe zone.
  10. Klik op de knop Wijzigingen opslaan.

Meer informatie

• Als je meer informatie wilt over verzendzones, tarieven, klassen en opties, bekijk dan de documentatie van WooCommerce.