Voeg een video toe in GoDaddy Studio

Upload je eigen video of kies er een uit onze exclusieve voorraadbibliotheek. We raden aan om video's korter dan een minuut te bewaren, maar ze kunnen maximaal 5 minuten lang zijn.

Opmerking: je kunt maar 1 video per pagina toevoegen.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Volg de stappen om een project te maken of een bestaand project te bewerken .
  3. Tik in het menu onder aan het scherm op Video . Je kunt nu je eigen video opnemen, een video op je apparaat selecteren of een video uit onze voorraadbibliotheek kiezen.
    Selecteer een video
  4. Als je je video wilt bijsnijden, sleep je in de videoframelaag het beginpunt (linkerkant) en het eindpunt (rechterkant) van de tijdindicator naar de frames waar je wilt dat de video begint en eindigt.
    Video bijsnijden
  5. Tik op hetTik op het vinkje om de wijzigingen toe te passen vinkje in de rechterbovenhoek om de video aan je project toe te voegen.
  6. Via het menu onder aan het scherm kun je nu je video bewerken — Wijzig bijvoorbeeld de grootte, lengte of rotatie, of voeg filters toe.
  7. Zodra al je bewerkingen zijn voltooid, tik je op hetTik op het vinkje om de wijzigingen toe te passen vinkje in de rechterbovenhoek.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek Nieuw project en selecteer vervolgens Transparant .
  3. Selecteer Video in het linkermenu. Je kunt nu een video vanaf je computer uploaden of een video uit onze voorraadbibliotheek kiezen.
    Selecteer een video
  4. Selecteer bovenaan het scherm om het begin- en eindpunt van je video aan te passenTik op het vinkje om de wijzigingen toe te passen Bijsnijden . Sleep het beginpunt (linkerkant) en het eindpunt (rechterkant) van de tijdindicator naar de frames waar je wilt dat de video begint en eindigt en selecteer vervolgens Video bijsnijden .
    Sleep de tijdindicatoren om de begin- en eindframes van de video te wijzigen
  5. Je kunt nu je video bewerken — Wijzig bijvoorbeeld de grootte, lengte of rotatie, of voeg filters toe. Je wijzigingen worden onmiddellijk toegepast.

Je video is nu klaar om te exporteren en te gebruiken op je sociale media of website.

Verwante stappen

Meer info