Add a PayPal button for donations or single items

Every GoCentral plan except Personal lets you add up to three PayPal buttons to your website. Use each button to sell a single product, or enable customers to donate to a cause you choose.

Note: The eCommere plan's Online Store uses a different method for handling PayPal. See Betalingsmethoden toevoegen for how to have a PayPal button appear in the checkout screen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Scroll naar de locatie waarop je een PayPal-knop wilt toevoegen en klik op de groene plus.
    Klik op de groene plusknop
  4. Klik op Online verkopen.
    klik op online verkopen
  5. Klik op de PayPal-knop.
    klik op de PayPal-knop
  6. Klik op de lay-out die je wilt gebruiken.
    klik op Lay-out
  7. Als Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op PayPal-knop om de tekst, foto en instellingen ervan aan te passen.

Als je nog geen PayPal-account hebt, klik je in het deelvenster PayPal-knop op PayPal-instellingen, selecteer vervolgens PayPal-rekening maken en volg de aanwijzingen.

klik op Lay-out

Opmerking: Als je deze sectie toch niet toe wilt voegen, klik je op Sectie verwijderen onderaan het deelvenster PayPal-knop.

8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus wanneer je klaar bent klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Ook kun je een nieuw domein kopen of een van je andere domeinen gebruiken.
  9. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).