Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een livestream -videofeed toe

Voeg een YouTube- of Twitch -livestream toe aan je website om te delen wat je doet met mensen op je website. Schakel chat in om realtime discussie mogelijk te maken.

Opmerking: Open voordat je begint een apart webbrowser -tabblad of -venster. Ga naar Twitch of YouTube om je livestream -video in te stellen. Je hebt je kanaalnaam of livestream -URL nodig voordat je begint.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
    2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
    3. Selecteer Website bewerken om je site -editor te openen
    4. Ga naar de pagina en locatie waar je de livestream wilt toevoegen en voeg een sectie toe .
    5. Zoek naar de sectie Livestream en selecteer Toevoegen .
    6. Pas in het rechterdeelvenster de velden Titel en Beschrijving aan.
    7. Kies Twitch of YouTube in het menu Kies je streamingplatform.
      • Als je een Twitch -livestream wilt toevoegen, zoek je de naam van je kanaal (meestal naast je profielfoto of boven aan je kanaalpagina). Kopieer die naam en plak deze in het veld Kanaal op je website.
      • Als je een YouTube -livestream -feed wilt toevoegen, kopieer je de link naar je livestream -video van YouTube en plak je deze in het URL -veld op je website.
    8. Als je live chat hebt ingeschakeld voor je livestreamvideo in Twitch of YouTube, schakel je Chat weergeven in om ook live chat in te schakelen op je website.
    9. Kies of u op de actieknop te schakelen. Zo ja, bewerk dan het knoplabel en waar de knop naartoe leidt (een andere pagina op je website, een website -URL of een productcategorie).
    10. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus als je klaar bent, selecteer je Voorbeeld om te testen hoe het eruit ziet.
    11. Als je klaar bent, publiceer je je site .