Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Activeer mijn Turnkey Storefront -thema

Stap 5 van de serie Beheerde WordPress voor resellers.

Laat je unieke merkidentiteit zien met het Turnkey Storefront -thema. Het Kant -en -klare Storefront -thema is optioneel, maar geeft je controle over de lay -out, widgets, sociale media en meer van je webwinkel.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Plaats de muisaanwijzer op Vormgeving en klik op Thema's .
    Klik op Thema's
  3. Klik op Nieuwe toevoegen .
    Klik op Nieuwe toevoegen
  4. Zoek naar reseller of kant -en -klare winkel .
  5. Klik op Installeren .
  6. Klik op Activeren .
    Klik op Activeren
  7. Klik op Aanpassen om je site te bewerken.

Opmerking: je kunt ook het Turnkey Storefront -thema downloaden.