Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Activeer de plug -in voor mijn resellerwinkel

Stap 2 van de Beheerde WordPress voor resellers -serie.

Je kunt de Reseller Store -plug -in gebruiken om je webwinkel te ontwerpen. Enkele van de functies die de plug -in bevat, zijn een geïmporteerde productcatalogus, domeinzoekopdrachten en winkelwagenwidgets.

Opmerking: de minimale vereisten voor het gebruik van de Reseller Store -plug -in zijn als volgt:

• PHP 5.4 of hoger
• WordPress 4.6 of hoger

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Plaats de muisaanwijzer op Plug -ins in de zijbalk en selecteer vervolgens Nieuwe toevoegen .
    Klik op Nieuwe toevoegen
  3. Zoek naar GoDaddy Reseller Store .
    Zoek naar Reseller Store
  4. Selecteer Nu installeren .
  5. Selecteer Activeren .
    Klik op Activeren
  6. Selecteer Reseller Store , die zich nu in de zijbalk bevindt.
    Klik op Winkel voor resellers
  7. Er zijn twee opties waaruit je kunt kiezen om je account te activeren
    • Andere reselleraccount : voor Super Resellers die niet bij GoDaddy zijn gekocht.
    • GoDaddy -account : voor Basic- en Pro -resellers die bij Godaddy zijn gekocht.
  8. Je wordt doorverwezen naar je Reseller Control Center. Als je meerdere accounts hebt, selecteer je er een in het vervolgkeuzemenu en klik je op Je reseller activeren .
    • Als je de Reseller Store eerst een proefrit wilt geven, selecteer je Demo reseller activeren voor een interactieve demo. Je kunt spelen met functies en lay -out in de demoversie van de winkel voordat je deze officieel activeert.
  9. Na een paar minuten wordt je account geladen en wordt je WordPress -productenpagina weergegeven.

Je plug -in is nu geactiveerd en gekoppeld aan je account. Wijzigingen in de productprijzen in het Reseller Control Center worden automatisch toegepast op je productwijzigingen in WordPress.

Opmerking: je kunt ook de plug -in voor de Reseller Store downloaden.