Activeer een plug-in in WordPress

Plug-ins voegen meer functies toe aan je WordPress-site. Volg de stappen hieronder om een plug-in van WordPress te activeren.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant selecteer je Plug-ins > Geïnstalleerde plug-ins.
  3. Zoek de plug-in die je wilt activeren en selecteer Activeren.

Opmerking: Als je de plug-in niet kunt vinden in de lijst, is deze mogelijk nog niet geïnstalleerd. Installeer eerst de plug-in om deze te activeren.

Je plug-in is nu geactiveerd. Je kunt de documentatie van de plug-in volgen om deze in te stellen en te configureren.