Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Activeer een geïntegreerde SSL

Een geïntegreerde SSL is een standaard SSL die is ingebouwd in verschillende van onze hostingproducten. Wanneer je een Zakelijk Hosting-, cPanel Maximum-, WordPress Hosting Ultimate- of WordPress Hosting Ecommerce -abonnement aanschaft, wordt SSL automatisch geactiveerd. Wanneer het geactiveerd is, hangt af van welk hostingproduct je hebt.

Opmerking: weet je niet zeker welk hostingproduct je hebt? Hier is hoe te controleren .

cPanel en zakelijke hosting

Zodra je hostingaccount is geactiveerd, proberen we automatisch om de geïntegreerde SSL op je primaire domein te installeren. Om de status van deze installatie te controleren:

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Controleer de status van je SSL -certificaat onder de sectie Beveiliging .

WordPress -hosting

De geïntegreerde SSL wordt geactiveerd wanneer je je domein koppelt aan het WordPress -hostingaccount, in plaats van wanneer het product voor het eerst wordt ingesteld. Het activeren kan tot 30 minuten duren.

Opmerking: Als je domein zich in een afzonderlijk GoDaddy -account of bij een derde partij bevindt, moet je mogelijk het eigendom van het domein verifiëren .

Gebruikmakend van een betaalde SSL

Als je een upgrade hebt uitgevoerd naar een abonnement waarop al een betaalde SSL is geïnstalleerd, kun je gewoon doorgaan met het gebruiken van het huidige SSL -certificaat. Als je liever de Geïntegreerde SSL gebruikt, verwijder dan het SSL -certificaat van je GoDaddy -hosting en de geïntegreerde SSL wordt daarna automatisch geïnstalleerd.

Opmerking: de geïntegreerde SSL dekt alleen het primaire domein bij zakelijke hosting- of cPanel Maximum -pakketten. Als je gebruik wilt maken van een afzonderlijke betaalde SSL op je hostingpakket, activeer en installeer dan gewoon het SSL -product.

Verwante stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.