Activeer bulksgewijs premium add-ons op meerdere websites in GoDaddy Pro-sites

Als je dezelfde premium add-on op meerdere websites tegelijk moet activeren in GoDaddy Pro Sites, kun je dit doen door middel van bulkactivering.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Add-ons in de linkerzijbalk.
  3. Alle websites die aan je GoDaddy Pro-account zijn toegevoegd, worden weergegeven in het scherm Add-ons. Selecteer de websites door het vakje direct voor de websitenaam aan te vinken.
  4. Selecteer Activeren in de bovenste balk.
  5. Selecteer de functie die je op de geselecteerde websites wilt activeren.
  6. Selecteer Add-on kopen .