Activate .CN-domeinen activeren (echte naamvalidatie)

Als je een .CN-domeinnaam wilt gebruiken voor een website of email, moet je deze activeren door de echte naamvalidatie te voltooien. Je bewijst hierbij dat je de daadwerkelijk de registrant bent van het domein door je id naar ons te uploaden.

Je zorgt ervoor dat je het juiste identificatiebewijs bij de hand hebt door de lijst met acceptabele identificatiebewijzen te bekijken.

Opmerking: je kunt .CN-domeinnamen registreren zonder de echte naamvalidatie te voltooien. Het is echter niet mogelijk om een website of e-mail te hosten, totdat de validatie is voltooid.

1. Klik in Domeinbeheer op Documentatie nodig... of In afwachting van uploaden van document.
    1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
    2. Als je er niet automatisch naar doorverwezen wordt, selecteer dan het tabblad Mijn producten.
    3. Klik naast het domein dat je wilt gebruiken op Beheren.
    4. Voer de hiervoor beschreven Stap 1 uit.
  2. Klik op Nieuw document uploaden of Bestaand document gebruiken...
  3. Opmerking: we kunnen alleen de bestandsformaten .jpg en .png accepteren voor geüploade documenten.

4. Vul de velden op het scherm in en klik op Volgende na elk veld.
    Waarschuwing: de informatie die je invoert moet exact gelijk zijn aan het identificatiebewijs dat je verstrekt. Zo niet, dan wordt je verzoek geweigerd.

De informatie die je opgeeft wordt de wettelijke registrant van je domeinnaam.

Je ontvangt binnen 5 dagen een e-mailbericht over de status van je echte naamvalidatie.

Contactgegevens validatie van echte naam uploaden

Je kunt besluiten om de validatie van je echte naam bij te werken. Dit proces verschilt van het originele proces voor nieuwe validaties.

1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
  2. Als je er niet automatisch naar doorverwezen wordt, selecteer dan het tabblad Mijn producten.
  3. Klik naast het domein dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op de pagina Domeininstellingen onder Contactgegevens op Bewerken.
  5. Je ziet een vak met het volgende bericht: Je hebt de echte naam al gevalideerd. Klik onderaan dat bericht op de koppeling Document uploaden.
  6. Opmerking: we kunnen alleen de bestandsformaten .jpg en .png accepteren voor geüploade documenten.

7. Selecteer de documentatie die je wilt uploaden, selecteer het vakje Ik ga ermee akkoord om toestemming te geven om . . . en klik op Volgende.
  8. Klik op Ok.

Het kan tot 5 dagen duren voordat deze wijzigingen zijn goedgekeurd.