Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Acht effectieve ideeën voor e -mailmarketingstrategieën

E -mailmarketing is een van de beste manieren om je bedrijf te promoten en in contact te blijven met klanten. Deze video biedt acht belangrijke tips om aan de slag te gaan en het meeste uit je e -mailcampagnes te halen.

Videotranscriptie

E -mailmarketing is een van de beste manieren om je klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen, nieuwe producten, kortingsbonnen en al het andere spannende nieuws dat je met hen wilt delen. Maar hoe begin je eraan?

De e -mailmarketingexperts van GoDaddy hebben enkele tips samengesteld om je campagne van de grond te krijgen.

Maak een account bij een e -mailserviceprovider. Als je een domein bij GoDaddy registreert, kun je een gepersonaliseerd e -mailadres hebben dat bij je website past, zodat je e -mails herkenbaar zijn en er professioneel uitzien.

Importeer je e -maillijst voor klanten. Als je al een lijst hebt met de e -mailadressen van je klanten in een CSV- of Excel -bestand, dan is dat een goed begin. Het importeren van je lijst kost slechts een paar klikken en maakt het eenvoudig om al je contacten te beheren.

Houd je branding consistent. Zorg ervoor dat je e -mails overeenkomen met de huisstijl en het kleurenschema van je website. Door het vertrouwde uiterlijk te behouden, kun je je merk promoten en is de kans groter dat ontvangers op de links in je e -mail klikken.

Voeg een webformulier toe aan je site. Dit is een registratieformulier waarmee je fans en klanten hun e -mailadres kunnen toevoegen aan je mailinglijst. Je kunt ook hun naam opvragen en waar ze wonen. Deze extra info kan je helpen bij het personaliseren van je mailings. Probeer ook een stimulans toe te voegen om je aan te melden, zoals een voucher of e -book. Iedereen houdt van een freebie!

Gebruik een automatische beantwoorder. Bereik je nieuwe aanmeldingen zo snel mogelijk, zodat ze zich welkom voelen en jij vers in het geheugen blijft. Een autoresponder is een geweldige manier om dit te doen. Het is een automatische e-mail die je kunt verzenden naar nieuwe aanmeldingen en een probleemloze manier om die beloofde korting of e-boek te verzenden.

Blijf in contact. E -mail je contactpersonen regelmatig met nuttige inhoud, exclusieve aanbiedingen en aankondigingen van nieuwe producten. Dit houdt ze niet alleen up -to -date, maar helpt ook om rekening te houden met hun volgende aankoop.

Houd je statistieken in de gaten. Door je openings-, klik-, afmeld- en spampercentages te controleren, kun je zien wat je klanten leuk en niet leuk vinden, zodat je je e -mailcampagnes kunt blijven afstemmen.

E -mailmarketing is een fantastische manier om je bedrijf te promoten en in contact te blijven met je klanten. Bekijk GoDaddy E -mailmarketing vandaag nog.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.