Accepteer een domeinaccount-overdracht

Accepteer een domeinoverdracht vanuit een ander GoDaddy-account om de verplaatsing van het domein naar je account te voltooien. Domeinen die zijn overgedragen naar een ander account behouden alle bestaande DNS-instellingen, maar alle gekoppelde producten, zoals een website of e-mail, worden niet overgedragen met het domein.

1. Meld je aan bij de pagina met overdrachten van GoDaddy . (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Zorg ervoor dat je de knop Inkomende overdrachten hebt geselecteerd en op het tabblad Overdracht accepteren bent.
    schermafbeelding van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Vink het selectievakje aan naast de domeinen waarvan je overdracht naar je account accepteert. Of vink het selectievakje aan naast Domein en klik vervolgens op Alles selecteren.
    schermafbeelding van meerdere geselecteerde domeinen
    Opmerking: als een domein al eerder naar je account is verzonden maar je het hier niet ziet, moet je het wellicht accepteren via e-mail. Controleer je e-mailaccount op een bericht met het onderwerp Je domeinaccount heeft wijzigingen die in behandeling zijn en klik op de knop Nu activeren.
  4. Controleer de contactinformatie van de domeinen en kies de optie die het best bij je past:
    • Controle overslaan en alle informatie goedkeuren: accepteer de bestaande contactinformatie van domeinen met geldige details en voeg de contactgegevens toe aan elk afzonderlijk domein dat geen bestaande, geldige contactinformatie heeft.
    • Gebruik de contactinformatie hieronder voor alle domeinen: voeg de contactformuliergegevens toe aan alle domeinen die geen bestaande, geldige contactinformatie hebben.
    • Gebruiken voor alle contacttypen: vink het selectievakje voor deze optie uit als je liever voor elke contacttype andere contactinformatie in wilt vullen (registrant, administratief, technisch en facturering).
  5. Selecteer Doorgaan.
    • Als je de contactinformatie voor meerdere domeinen tegelijkertijd controleert, kun je stap 3 en stap 4 herhalen indien nodig totdat alle domeinen gecontroleerd zijn.
  6. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat je op de hoogte bent van de Universele servicevoorwaardenovereenkomst en de Overeenkomst tot wijziging van registrant.
  7. Klik op Overdracht starten om de domeinen naar je account over te dragen.

Dat is alles! De domeinen worden binnenkort actief in je account. Je ontvangt dan via e-mail een bevestiging dat de overdracht voltooid is. Klik op Mijn overdrachten bekijken om andere overdrachten in behandeling te beoordelen of klik op Mijn domeinen bekijken om terug te gaan naar je portfolio met domeinen.